Izvor: Happy BSC Portal
31.10.2023 u 10:58
0

HOROR U AUSTRALIJI: Ajkula od četiri metra ubila surfera, ekipe hitne pomoći traže njegovo telo (VIDEO)

Ajkula duga četiri metra usmrtila je surfera (55) u Australiji, a ekipe hitne pomoći sada traže njegovo telo.

Muškarac je surfovao u blizini plaže Granites, južno od zaliva Striki na poluostrvu Ejr u Južnoj Australiji, oko 10.20 ujutro kada je iznenada napadnut. Svedok je rekao da je ajkula bila duga četiri metra.

Policija je odmah pokrenula potragu uz pomoć PolAir-a, Državne službe za vanredne situacije i lokalnih volontera. Od utorka popodne, telo surfera nije pronađeno, ali policija Južne Australije je u saopštenju navela da će se potraga nastaviti do kraja dana.

Striki bej se nalazi 700 km severozapadno od Adelejda i popularan je priobalni turistički grad, prenosi Daily Mail.

Međutim, ovo područje je dobro poznato po brojnoj populaciji velikih belih ajkula. Napad koji se dogodio u utorak bio je drugi u toj oblasti u poslednjih nekoliko nedelja. Naime, ajkula u Bičportu je 2. oktobra povredila ženu iz Južne Australije Pamelu Kuk.

Ova 64-godišnjakinja je bila na jutarnjem plivanju kada je napadnuta nešto pre 8 sati ujutro. Povređena joj je noga i u stabilnom stanju je prevezena u bolnicu Mount Gambier.

AMERIKA ŽELI JOŠ RATA : Bela kuća I SAD ne podržavaju prekid vatre u sukobu Izraela i Hamasa

Samo nekoliko meseci ranije, u maju, muškarac iz Elistona (46) Simon Bakanelo ubijen je u napadu ajkule na plaži Vokers Roks na 30-tak metara od obale.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter