Izvor: TANJUG
31.10.2023 u 08:50
0

AMERIKA ŽELI JOŠ RATA : Bela kuća I SAD ne podržavaju prekid vatre u sukobu Izraela i Hamasa

Sjedinjene Američke Države ne podržavaju pozive na prekid vatre u sukobu između Izraela i Hamasa, saopštila je danas Bela kuća, dodajući da bi, umesto toga, trebalo razmotriti "pauze" za isporuku humanitarne pomoći u Gazu.

„Ne verujemo da je prekid vatre pravi odgovor u ovom trenutku. U ovom trenutku ne podržavamo prekid vatre“, rekao je portparol Saveta za nacionalnu bezbednost Džon Kirbi, prenosi „Tajms of Izrael“.

 

On je dodao da su SAD uverene da će se povećati broj kamiona sa humanitarnom pomoći koji ulaze u Gazu preko prelaza Rafa na granici sa Egiptom na oko 100 dnevno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter