Izvor:
31.10.2023 u 08:31
1

IZASLANIK IZRAELA U UN: Nosićemo Davidovu Zvezdu sve doke Hamas ne oslobodi taoce

U UN je održana hitna sednica Saveta Bezbednosti posvećena ratu na bliskom istoku, stalni izaslanik Izraela u tom telu stavio je Davidovu Zvezdu kao simbol i zahtev da se osobde taoci kojeje zarobio Hamas.

Gilad Erdan, izraelski ambasador u Ujedinjenim nacijama, stavio je na rever žutu Davidovu zvezdu i poručio da će je nositi sve dok Savet bezbednosti UN ne osudi „zverstva Hamasa“ i uputi zahtev da taoci budu „odmah oslobođeni“.

BORBA PROTIV MIGRANA : Nova vlada Slovačke najavljuje veliko raspoređivanje trupa na granici s Mađarskom

BBC podseća da Savet bezbednosti UN nije uspeo da usvoji nekoliko rezolucija koje se tiču situacije u Izraelu i Pojasu Gaze i to zbog nedostatka koncenzusa.

Britanski medijski servis podseća da su nacisti prisiljavali Jevreje da nose žutu Davidovu zvezdu kako bi se na taj način raspoznavali u javnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “IZASLANIK IZRAELA U UN: Nosićemo Davidovu Zvezdu sve doke Hamas ne oslobodi taoce”

  1. Jevreji noseci davidovu zvezdu I pozivaju se na proslost isto rade palestincima kao nacisti.Ubijaju civile decu gadjaju bolnice I civilne zgrade drze palestince u koncetracionom logoru strasno dolazi vreme za naplatu

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter