Izvor: index
22.12.2023 u 08:25
0

HOROR U BELGIJI: Božićna jelka pala na ljude, ima mrtvih

Jedna žena je poginula nakon što je na nju palo 20 metara visoko božićno drvo na božićnom sajmu u Belgiji, saopštili su lokalni mediji.

Ogromno stablo na božićnom sajmu u gradu Audernadeu, 50-ak kilometara zapadno od Bisela, nije izdržalo snažan nalet vetra juče uveče, saopštila je belgijska novinska agencija Belga.

STRAVIČAN NAPAD: Dron razneo stan ukrajinskog novinara (FOTO, VIDEO)

Božićno drvo je palo na troje ljudi, od kojih je jedna osoba nedugo zatim preminula u bolnici od zadobijenih teških povreda. Ostalo je nejasno da li je ogromno, svečano okićeno božićno drvo bilo loše osigurano. Videozapisi su pokazali kako se stablo dramatično njiše na vjetru pre nego što je palo.

Lokalni mediji citirali su gradonačelnika Marnica De Meulemestera koji je rekao da su obilne kiše i snažni vetrovi srušili drvo. Mesto nesreće je ograđeno, a vlasti vrše uviđaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter