Izvor: Sputnjik
24.01.2024 u 10:07
0

I SLOVACI REKLI NE KAO ORBAN: Pomoć UKRAJINI vodi u SIROMAŠTVO i SMRT!

Ukrajina gubi, njena kontraofanziva je doživela krah, pomoć je vodi samo u siromaštvo i smrt, napisao je na društvenim mrežama potpredsednik Nacionalnog parlamenta Slovačke, socijal-demokrata Ljuboš Blaga.
„Ukrajinci nemaju na šta da se žale. Slovačka im pruža ogromnu podršku, građanima Republike je to već dosadilo. To ne vodi ničemu, samo u siromaštvo i smrt. Premijer Slovačke Robert Fico je rekao istinu o Ukrajini. O njoj počinju da pišu i zapadni mediji: da, Ukrajina gubi. Kontraofanziva je doživela fijasko, da nije bilo novca koje su slale SAD i Velika Britanija, Ukrajina ne bi preživela ni dve nedelje. Režim ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog nema ništa zajedničko sa demokratijom. Opozicija je u Ukrajini progonjena, a nedavno je tamo u zatvoru umro strani novinar“, piše on.
Blaga smatra da je finansijska pomoć Ukrajini, koju joj pruža Evropska unija, „ubrizgavanje milijardi u crnu rupu“. Ukrajina je, prema njegovim rečima, jedna od najkorumpiranijih država.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter