Izvor: Alo.rs
29.10.2020 u 18:49
0

IDENTIFIKOVAN NAPADAČ u Nici! 21-godišnji azilant iz Tunisa!

Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je da je njegova zemlja ponovo meta terorizma i najavio oštrije bezbednosne mere i uključivanje vojnih snaga.

Napadač koji je danas u Nici usmrtio tri osobe identifikovan je kao dvadesetjednogodišnji Tunižanin koji je nedavno preko Lampeduze stigao u Frnacusku, pišu francuski mediji.

Terorista je uz povike „Alahu akbar“ jednoj ženi odsekao glavu, a nekoliko ljudi povredio kod katedrale Notr Dam u Nici. Policija ga je ranila, a zatim odvela u bolnicu. Napadač je identifikovan kao dvadesetjednogodišnji azilant iz Tunisa koji je nedavno preko Italije došao u Francusku, navode francuski mediji.

PROČITAJTE I OVO

KORONA PRESEK: U Srbiji PREMINULO još šest osoba, stanje sve KRITIČNIJE!

DR KON OŠTAR: Uveo bih restriktivnije mere

NA KORAK OD VANREDNOG STANJA Još jedan srpski grad u crvenoj zoni

KORONA PANIKA U HRVATSKOJ! Crni rekord preminulih, zbog navale prekinuta testiranja

Nedugo nakon toga, u Avinjonu drugi muškarac je sa povicima „Alahu akbar“ pokušao da napadne policajce.. Istovremeno, u Džedi napadač je nožem izbo stražara u francuskom konzulatu. On je povređen ali nije u opasnosti.

Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je da je njegova zemlja ponovo meta terorizma i najavio oštrije bezbednosne mere i uključivanje vojnih snaga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter