Izvor: tanjug
02.08.2020 u 22:17
0

INCIDENT NA VOJNOJ OBUCI: Nestali američki marinci!

Sedam američkih marinaca i jedan mornar koji su se vodili kao nestali, posle nesreće tokom obuke u Severnoj Karolini, proglašeni su mrtvim, saopšteno je nakon četrdesetočasovne potrage koju je za njima vodila američka vojska.

OVO MORATE ZNATI

SERGEJ TRIFUNOVIĆ zaustavljen zbog JURCANJA BMW-om brže od 200 kilometara na sat!

SRBIJA DOBIJA NOVI PARLAMENT: Poslanici polažu zakletvu

MINISTARSTVO ODBRANE HITNO REAGOVALO: I Šutanovac dobio pilotski znak

– Teška srca doneo sam odluku da zaključimo potragu i spasilačku misiju – saopštio je pukovnik Kristofer Bronzi, komandant Petnaeste marinske ekspedicijske jedinice.

On je rekao da je posvećenost marinaca, mornara i pripadnika Obalske straže potrazi bila je izuzetna. 

KORONA U SRBIJI

ZLATIBORSKI OKRUG: Potvrđeno novih 39 slučajeva obolelih od KORONE

ČAČAK: Umrlo tri pacijenta od KORONA VIRUSA!

DRAGANA OVU SCENU IZ COVID BOLNICE NEĆE ZABORAVITI: Sine, ja sam baka Gospava, nemam mobilni, molim te ovo prenesi mojima

U trenutku incidenta u amfibijskom vozilu koje se uputilo prema plovilu UŠ Somerset nalazilo se 15 marinaca i jedan mornar.

Potraga za njima trajala je od četvrtka kada je amfibijsko vozilo, u kom su se nalazili, potonulo tokom obuke. Sedam marinaca je spašeno, dok je jedan poginuo, saopštio je američki Mornaricki koprus.

U potragu za nestalim marinicma i mornarom bili su uključeni razarač mornarice SAD-a i patrolni brod Obalske straže. Nisu, međutim, uspeli da pronađu nestale pripadnike američke vojske i amfibijsko vozilo koje je potonulo u blizini ostrva San Klemente, saopštili su americki vojni zvaničnici.

PROČITAJTE OVO

NEZAPAMĆENO! Tuča u AVIONU! (VIDEO)

VELIKA NAGRADA BRITANIJE: Vozač Mercedesa odneo pobedu!(VIDEO)

ILON MASK ŠOKIRAO SVET: Piramide gradili VANZEMALJCI! Egipatske vlasti mu odgovorile kratko i jasno!

LEGENDA NBA stigao megajahtom u SPLIT!

Na tom području američki marinici često vežbaju plažne desante koristeći amfibijska vozila za transport.

Stradali vojnici bili su deo Petnaeste marinske ekspedicijske jedinice čije je sedište u bazi Kemp Pendlton – najvećoj marinskoj bazi na zapadnoj obali Sjedinjenih Država, između okruga Orandž i San Dijego.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter