Izvor: TANJUG
26.12.2023 u 09:10
0

INDIJA SE POZICIONIRA: Indijska mornarica raspoređuje razarače u Arabijskom moru

Indijska ratna mornarica rasporediće razarače sa navođenim raketama u Arabijskom moru, nakon što je proteklog vikenda izraelski trgovački brod pogođen nedaleko od indijske obale, saopštila je danas indijska vojska. Dodaje se da cilj ovog poteza da se održi kontinuitet vojnog odvraćanja.

NETANJAHU I HAMAS SE PREPUCAVAJU A LJUDI GINU: Bez pritiska ne možemo da oslobodimo taoce, Hamas odgovara potpuni prekid vatre uslov za

Indijska ratna mornarica navodi da inicijalni rezultati istrage pokazuju da je brod „MV Chem Pluto“, koji je bio usidren u Mumbaju, u subotu napadnut dronom. „Biće potrebna dalja tehnička analiza da se utvrdi pravac napada, uključujući i vrstu eksploziva koji je korišćen“, dodaje se u saopštenju.

SAD su za napad na taj brod optužile Iran, ali je portparol iranskog ministarstva spoljnih poslova tu američku tvrdnju ocenio kao „neosnovanu“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter