Izvor: TELEGRAF
26.12.2023 u 09:24
1

POSLEDICE NAPADA NA KRIM: Oglasila se Rusija nakon napada na Krim, potvrdila da je oštećen brod

"Jedna osoba je poginula a još dvoje je ranjeno u napadu. Šest zgrada je oštećeno, uglavnom su prozori razbijeni", dodao je šef Krima

Jedna osoba je poginula u noćnom ukrajinskom napadu na luku Feodosija na Krimu, saopštio je šef Krima Sergej Aksjonov.

„Jedna osoba je poginula a još dvoje je ranjeno u napadu. Šest zgrada je oštećeno, uglavnom su prozori razbijeni“, dodao je on.

INDIJA SE POZICIONIRA: Indijska mornarica raspoređuje razarače u Arabijskom moru

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, ukrajinske oružane snage su sinoć napale Feodosiju avionskim navođenim projektilima. Oštećen je veliki desantni brod Novočerkask. U vazdušnoj borbi uništena su dva neprijateljska aviona Su-24.

Kao rezultat napada, izbio je požar, koji je lokalizovan, a područje luke je ograđeno, rekao je Aksjonov.

Prethodno je komandant ukrajinskog ratnog vazduhoplovstva Mikola Oleščuk izjavio da je Ukrajina izvela vazdušni napad na Fedosiju na Krimu i da je u napadu uništen ruski desantni brod „Novočerkask“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POSLEDICE NAPADA NA KRIM: Oglasila se Rusija nakon napada na Krim, potvrdila da je oštećen brod”

  1. Ako Rusija ne zna da ih bombarduju Englezi iz Odese, onda joj se crno piše. Šta to Englezi traže u Crnom moru, hilj. km od Londona.?? POSEJDON, BRE.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter