Izvor: tanjug
01.12.2020 u 16:51
0

JEZIVO PRIZNANJE SERIJSKOG UBICE Ovako sam ubio 26 žena (VIDEO)

Osumnjičeni za ubistvo 26 starijih žena u 12 regiona Rusije, 38-godišnji stanovnik Kazanja Radik Tagirov, priznao je svoje zločine, a snimak njegovog priznanja objavilo je rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

U jezivom priznanju policijskim istražiteljima, ubica je ispričao da je za žrtve birao starije žene kod pijaca ili samoposluga, nudio im se da pomogne i ponese im kese sa namirnicama, a kada bi ga pozvale da uđe kod njih da se okrepi, on ih je davio i krao im novac.

U razgovoru sa istražiteljem nije mogao da se seti tačnog broja žena koje je ubio. U policijskim izveštajima se navodi da je Tagirov radio kao mehaničar i da je 2009. godine osuđen zbog krađe.

Predstavnica istražnog tima Svetlana Petrenko izjavila je da ovaj masovni ubica pronađen nakon uporedne analize više od 10.000 DNK uzorak i uhapšen u svom stanu u Kazanju, prenosi agencija TAS. Svi zločini su počinjeni tokom 2011. i 2012. godine u centralnoj Rusiji, Privoložju i na Uralu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter