Izvor: BSC happy
08.12.2023 u 13:27
0

KAKO LOVAC POSTAJE PLEN: Upali u kuću odakle su hteli da ubijaju, pa izbombardovani (VIDEO)

Borci Hamasa snimljeni su kako puze po podu jedne kuće u severnoj Gazi pre nego što su postali meta vazdušnog napada, u retkom snimku izbliza na aktivnosti terorista.

Izraelske odbrambene snage objavile su video na kojem se vidi kako se teroristi skrivaju u kući u Džabaliji, koja se suočava sa nekim od najintenzivnijih borbi u severnoj Gazi.

Naoružani ljudi su se spremali da napadnu izraelski tenk dok su se polako puzeći kretali prema prozoru, a jedan od njih je viđen kako drži RPG bacač. Spremali su se da pucaju na borbeni tim Nahal brigade IDF-a.

Video zatim prikazuje spoljašnjost zgrade, koja je prekrivena dimom dok se čuje pucnjava u žestokoj borbi.

IDF je saopštila da su teroristi takođe uspeli da ispale protivtenkovske rakete na izraelske trupe, koje su muškarce saterale u zgradu.

Kamera je pronađena na napadaču, a na njoj je bio snimak iz unutrašnjosti zrade u Džabaliji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter