Izvor: HappyBSC/Tanjug
09.07.2022 u 09:47
0

KANAĐANI U ŽESTOKOM SOCIJALNOM EKSPERIMENTU: Pala mreža operatera „Rodžers“, većina usluga u prekidu!

Veliki prekid na mreži jednog od najvećih kanadskih mobilnih i internet operatera Rodžers blokirao je milionima Kanađana pristup bankarskim, transportnim i državnim uslugama, što je izazvalo nezadovoljstvo korisnika i pojačalo kritike zbog dominacije tog operatera u telekomunikacionoj industriji.

KONAČNO REŠEN SPOR STAR 50 GODINA: Evo kako će Kanada i Danska podelititi ostrvo na Arktiku

Bankarske usluge su u prekidu, saobraćajni sistemi su poremećeni, kao i gotovo svi aspekti života, jer je zbog jučerašnjeg pada mreže onemogućen pristup internetu, mobilnim i fiksnim telefonskim vezama.

Takođe je navedeno da ni linije hitnih službi nisu bile dostupne, saopstila je policija širom Kanade.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Iz kompanije su saopštili u izjavi na Tviteru da je u toku oporavak njihovog sistema i da radnici pokušavaju da vrate korisnike na mrežu što je pre moguće, bez navođenja vremenskog rasporeda do potpunog obnavljanja sistema.

Nije poznato šta je izazvalo jučerasnji prekid, koji je drugi u poslednjih 15 meseci, a kako je navedeno ,nije reč o hakerskom napadu.

Rodžers je mobilni operater koji ima 11 miliona korisnika u Kanadi, sa udelom u svemu, od hokeja do kablovske televizije. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter