Izvor: Mediji
29.01.2021 u 19:25
0

KAO U HOROR FILMU: Proglašen mrtvim, pa USTAO, devojka VRIŠTALA!

Užas

PROČITAJTE OBAVEZNO

KONFERENCIJA KRIZNOG ŠTABA: Priliv pacijenata je i dalje veliki

NAJNOVIJI PODACI: U Srbiji još 1.717 novoobolelih od Kovida 19!

DAČIĆ O SASTANKU SA KATAROM: Bilateralni odnosi idu uzlaznom putanjom

Ovu neobičnu priču preneo je lokalni list “Kasanske Vesti” na istoku Rusije. Kako list navodi, neimenovani lokalni meštanin pijančio je sa prijateljima, ali je odjednom pao.

Njegovi pijani drugari su pozvali policiju, a ambulantna kola su telo odnela u mrtvačnicu. Tada je čovek oživeo, prema rečima detektiva Alekseja Stoeva.

– Te noći mrtvačnica je bila puna. U jednom trenutku, čovek se probudio ne znajući gde se nalazi. Bilo je veoma mračno i hladno. Lupao je na vrata – kaže on.

OVO MORATE ZNATI

VAŽNA ODLUKA VLADE SRBIJE: Još jedna državna institucija menja svoj NAZIV

NOVA RUSKA VAKCINA: Sputnjik Lajt STIŽE u februaru!

ŽREB ZA KUP: Partizan čeka Voždovac, Zvezda – IMT

Čula ga je prestrašena devojka koja je pozvala policiju, ali joj oni nisu verovali kada im je ispričala šta se dogodilo. Ipak, kada su došli uvideli su da je mrtav čovek zapravo živ i zdrav. Nakon što su mu uzeli izjavu, pustili su ga da ide svojim putem.

Uprkos svemu, junak ove priče nije otišao kući već se vratio svojim drugarima u piću. Kada ga je jedan od njih ugledao na vratima onesvestio se. Pijanka je nastavljena…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter