Izvor: Novosti
13.05.2023 u 16:22
0

„KARLO VELIKI“ ZA ZELENSKOG: Ukrajinskom predsedniku nagrada od Nemačke za ujedinjenje Evrope

Vladimir Zelenski će u nedelju posetiti Nemačku, gde će mu biti dodeljena nagrada Karlo Veliki, javila je agencija dpa, pozivajući se na izvore.

Prema tvitu nemačke agencije, Zelenski će „u nedelju posetiti Nemačku kako bi u ime ukrajinskog naroda primio prestižnu nagradu Karlo Veliki“.

BRJANSKI TROUGAO: Nakon helikoptera SRUŠIO SE i SU-34

Nagrada Karlo Veliki se dodeljuje svake godine za doprinos ujedinjenju Evrope.

Ranije su brojni nemački mediji, pozivajući se na policiju, pisali da će Zelenski posetiti Berlin 13. maja na poziv nemačkog kancelara Olafa Šolca, nakon čega će otići u grad Ahen, gde se održavala ceremonija dodele nagrade Karlo Veliki.

Kasnije je novinski portal T-online, pozivajući se na bliske vladine izvore u Ukrajini, objavio da je Kijev razočaran obelodanjivanjem detalja buduće posete Zelenskog Berlinu i da bi putovanje moglo biti otkazano, prenela je RIA.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter