Izvor: ALO
20.02.2024 u 13:04
0

KASAPIN U NEMAČKOJ!UBIO PA ISEKAO NA DELOVE TELO ŽENE: Selio ih sa sobom

U sudu u Ahenu u Nemačkoj u ponedeljak je počelo suđenje Manfredu G. (41), koji se sumnjiči da je brutalno ubio svoju suprugu Dorotu u njihovoj kući u Gilratu 2016. godine. Delovi tela bili su spakovani u torbu. Presuda bi trebalo da bude objavljena 15. marta, a Manfredu preti doživotna robija.

Slučaj se smatrao zatvorenim sve dok u avgustu prošle godine nije pronađeno telo ubijene, koja je u vreme ubistva imala 29 godina.

Telo je pronađeno u novoj kući u kojoj je Manfred živeo sa sinom i novom partnerkom, a na sudu je navedeno da je Manfred poneo delove tela sa sobom kada se selio iz stare u novu kuću.

Kako javljaju nemački mediji, Poljakinja Dorota je nestala 8. oktobra 2016. godine.

U to vreme su Dorota i Manfred živeli sa sinom u gradiću blizu granice sa Holandijom.

Kobnog dana, kako je saopštilo tužilaštvo Dorota, koja je htela da se razvede od Manfreda i ode sa sinom, razgovarala je sa svojim novim dečkom. Tada ju je Manfred, kako se veruje, brutalno ubio, a potom je u policiji prijavio nestanak supruge.

Manfred je izjavio da se posvađao sa suprugom nakon čega je ona jednostavno pobegla.

Policija je odmah pokrenula veliku akciju potrage.

Pretražili su šumska područja i jezera,  ali stotine policajaca, ronilaca, pasa i stručnjaka s najnovijom forenzičkom tehnologijom nisu pronašli Dorotu niti ikakav trag o njoj.

Odeljenje za ubistva je od početka sumnjao u suprugovu verziju priče.

Gradić u kojem su živeli brojao je svega 1.600 stanovnika i pokriven je kamerama. Policija je pregledala snimke tih kamera, ali nikoga nije bilo na ulicama tog 18. oktobra 2016. godine.

Policija je sumnjala kako je žena umrla u kući, a istražitelji su sumnjičili supruga, ali nisu imali telo.

„Bila je to vrlo nezadovoljavajuća situacija za sve nas. Znali smo ko je počinitelj, ali nismo mogli da ga uhapsimo. Kuću u kojoj je Dorota živela smo nekoliko puta pretražili, supruga ispitali, ali bez uspeha“, rekao je inspektor.

Pomak u istrazi načinjen je tek letos, kada su u šupi kuće u koju se Manfred preslio sa sinom i novom partnerkom, pronašli Dorotino telo.

Delovi tela bili su spakovani u torbu, a odmah po otkriću Manfred je uhapšen.

Tužilaštvo pretpostavlja da je Manfred Dorotu ubio 18. oktobra 2016. iz ljubomore, a da mu je ona pre ubistva priznala da je upoznala drugog muškarca.

Presuda u ovom slučaju trebalo bi da bude objavljena 15. marta, a Manfredu preti doživotna robija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter