Izvor: BLIC
20.02.2024 u 11:46
0

IMA MRTVIH, ZGRADA SE SRUŠILA POSLE OBILNE KIŠE: Spasioci pretražuju ruševine

Najmanje četiri osobe poginule su, a tri su povređene prilikom urušavanja četvorospratne zgrade na jugu Bejruta, dok spasioci pretražuju ruševine, rekao je danas zvaničnik libanske ambulantne službe Radža Zrejk.

Lokalni zvaničnici ističu da je zgrada proglašena nebezbednom za život i da je pre dve godine objavljen ukaz da se isprazni zbog bojazni da su temelji slabi. Uprkos nalogu, vlasnik zgrade je stanove iznajmljivao sirijskim porodicama.

Neimenovani zvaničničnik libanskog Crvenog krsta rekao je lokalnim medijima da se veruje da je 17 osoba još ispod ruševina zgrade.

HIPERSONIČNA ZVER NA NEBU IZNAD UKRAJINE: Nova RUSKA SU-57 raketa, specijalno dizajnirana za stelt lovac

 

U Libanu se nalazi oko 805.000 sirijskih izbeglica koje je registrovao UN, ali zvaničnici pretpostavljaju da je taj broj mnogo veći, između 1,5 i dva miliona

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter