Izvor: happybsc
20.02.2024 u 11:02
0

OSETILI OLAKŠANJE: Stanovnici Avdejevke pozdravlaju Ruske vojnike“Drago nam je da ste došli“(video)

Ruski borci razgovarali sa stanovnicima oslobođene Avdejevke

Bilo je veoma strašno. Živimo u podrumima. Ranije su na vodu mogli da izlaze samo kada je bilo zatišja, saginjući se“, kaže meštanka Tatjana. „A prekjuče smo izašli i videli vojsku, ne razumemo ko je. A onda sam pogledao, crvene trake, nisam mogao ni očima da verujem. Veoma nam je drago što ste došli, drago nam je!” – ona ​​kaže.

„OD SRBIJE PRAVE UKRAJNU“ : Lukašenko digao glas u odbranu BRATSKE zemlje

Stanovnici Avdejevke napominju da zahvaljujući brzoj ofanzivi ruskih trupa, Oružane snage Ukrajine nisu imale vremena da dignu u vazduh većinu preživelih zgrada i infrastrukture.

U Avdejevki je došao red na ruske inžinjerijske jedinice. Saperi izveštavaju da je miniranje gusto i da ima mnogo zamki. Nailaze na mnogo NATO naoružanja, i tu nema ništa iznenađujuće. U međuvremenu, ruske oružane snage jurišaju na Lastočkino, gde i dalje postoji prisustvo VSU. Cilj Oružanih snaga Ukrajine je da dobiju vreme za konsolidaciju na glavnoj liniji odbrane. Kod Nevelskog ruske jedinice su napredovale još oko 1 km.

Takođe Ruske snage zarobljavaju veliki broj vojnika Ayova na jednom od snimaka koji se pojavio na društvenoj mreži iks vidi se zarobljavanje vojnika od strane ruske vojske. U snimku se može čuti da vojnik pita jel vidiš kako je bilo nedužnim civilima koje si ti maltretirao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter