Izvor: Sputnik Srbija
25.09.2022 u 16:17
0

KIJEV SE SVETI LJUDIUMA: Napad ukrajinskih trupa na Herson je reakcija na veliku izlaznost na referendumu!

Napad ukrajinskih trupa na Herson je reakcija na veliku izlaznost na referendumu, ljudima se svete, izjavio je prvi zamenik predsedavajućeg Koordinacionog saveta za javnu kontrolu glasanja u Javnoj komori Rusije Aleksandar Maljkevič.

Ovo je reakcija na referendum, na veliku izlaznost, na spremnost ljudi da iskažu svoj stav. I jednostavno im se osvete, pokušavaju da ih ubiju, unište“, rekao je Maljkevič na konferenciji za novinare Centra za praćenje referenduma u DNR, LNR, Zaporoškoj i Hersonskoj oblasti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Raketni napad na hotel u centru Hersona predstavlja planirani teroristički akt, za koji je odgovorno vojno-političko rukovodstvo Ukrajine! (VIDEO)

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter