Izvor: Kurir.rs
16.06.2023 u 11:18
0

GROTESKA U NAJAVI? Kijevu će biti dozvoljeno da ZAOBIĐE procedure na putu ka članstvu u NATO?

Ranije ove sedmice Pistorijus je poručio da će Nemačka pripremiti više od 100 tenkova ''Leopard 1A5'' za Ukrajinu do kraja ove godine

Zemlje članice NATO-a možda su spremne da uklone pojedine prepreke na putu Ukrajine da pristupi tom vojnom savezu, izjavio je danas nemački ministar odbrane Boris Pistorijus.

NATO OKUPACIJA: TRUPE U ZEMLJI KOJA NIJE ČLANICA

“Sve je više naznaka da će se svi složiti oko toga. Ja bih bio otvoren za to“, rekao je Pistorijus, odgovarajući na pitanje novinara o navodima da se SAD zalažu za to da Kijev ne mora da prođe kroz formalni proces kandidature koji je bio obavezan za druge zemlje u prošlosti.

On je naveo da Berlin nije u mogućnosti da zameni svaki onesposobljeni tenk u Ukrajini, ali da će nastaviti sa isporukom remontovanih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter