Izvor: Tanjug
08.07.2022 u 16:31
0

KINEZI ŽELE RUSKI UGALJ Nakon zabrane uvoza ruskog energenata u većem broja država Evropske unije Kinezi koriste priliku!

 Rusija trenutno pregovara sa Kinom o povećanju isporuka uglja u tu zemlju, rekao je ruski ministar energetike Petr Bobilev.

„Na osnovu razgovora u kojima učestvuje Ministarstvo energetike dolazimo do toga da su brojne kompanije zainteresovane za sve načine isporuke“, naveo je Bobilev, prenosi TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dodao je da su pregovori s Kinom i s Tajvanom definitivno u toku, iako je, napomenuo je, Tajvan takođe veliki potrošač uglja.

PODELE ISTOKA I ZAPADA SU PREDUBOKE Samit G-20 u senci previranja Evrope i SAD sa jedne i Kine i Rusije sa druge strane!

Ranije je zamenik ministra energetike Sergej Mocaljnikov rekao da se zajedno s ruskim železnicama i kompanijama za proizvodnju uglja radi na razvijanju alternativnih puteva za preusmeravanje izvoza uglja, a nakon zabrane uvoza ruskog energenata u većem broja država Evropske unije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter