Izvor: Informer
03.03.2024 u 17:27
2

KLANICA! RUSI NA PREPAD UPALI U KLJUČNO NASELJE Vodi se odlučujuća BITKA – vesti sa fronta kažu da je ovo kraj…

U selu Rabotino na zaporoškoj liniji fronta vode se žestoke borbe uz kontranapade, rekao je Vladimir Rogov, šef Zaporožskog javnog pokreta „Mi smo zajedno sa Rusijom“. Rusi su na prepad upali u ključno naselje, nakon čega su se ovde povele žestoke borbe.

Rusko Ministarstvo odbrane izvestilo je 29. februara da je ruska vojska uspostavila uporište u uporištu u Rabotinu. Rogov je istog dana rekao da je ruska vojska ukopana u južnom delu Rabotina, a da je neprijatelj držao severni deo, dok je centralni deo bio u sivoj zoni.

– U Rabotinu se vode žestoke borbe visokog intenziteta sa kontranapadima. Inicijativa je u rukama naše vojske, koja juriša na neprijateljska uporišta – rekao je Rogov za RIA Novosti.

BUGARI, GOREĆETE KAO ŠIBICE, UPAMTITE Sofija zabila nož u leđa RUSIMA – na ovu izdaju PUTIN zapretio surovom odmazdom

Prema njegovim rečima, Oružane snage Ukrajine, osetivši nalet ruskih trupa, užurbano su počele da prebacuju pojačanje kako bi izvršile naređenje da po svaku cenu drže Rabotino.

Rabotino je selo na prvoj liniji fronta u Zaporoškoj oblasti. Kijevske vlasti to predstavljaju kao glavno dostignuće kontraofanzive Oružanih snaga Ukrajine od juna prošle godine na pravcu Zaporožja. Da bi ga zauzela, Ukrajina je uvela u borbene brigade sa zapadnom obukom iz strateške rezerve.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “KLANICA! RUSI NA PREPAD UPALI U KLJUČNO NASELJE Vodi se odlučujuća BITKA – vesti sa fronta kažu da je ovo kraj…”

  1. Штета гледам вас свако вече,али вечерас доведосте оног Шешеља ,па нисам имао стомак да га слушам.
    Такође не знам где ископате оног Шуваковића.и Анђелковића.

    4
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter