Izvor: Telegraf.rs
18.04.2022 u 19:09
0

KONAČNO! Rusija pokreće krivični posupak o genocidu koji su počinili ukrajinski vojnici u LNR!

Ruski vojni istražitelji pokrenuli su krivični postupak o genocidu koji su počinili ukrajinski vojnici nad stanovnicima grada Šastja u samoproglašenoj Luganskoj Narodnoj Republici, rečeno je danas za RIA Novosti iz pres-službe Istražnog komiteta Ruske Federacije.

Navodi se da su ruski vojno istražni organi pokrenuli postupak protiv lica koja su učestvovala u oružanom sukobu na strani Ukrajine, a koji se terete da su počinili genocid, odnosno radnje koje imaju za cilj potpuno uništenje jedne nacionalne, etničke grupe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukrajinska vojska je, navodi se, od kraja februara u više navrata pucala po stambenim područjima grada Šastja „kako bi potpuno uništila Ruse i stanovništvo koje govori ruski jezik“. Kao rezultat toga, navodi se, poginuli su civili, a stotine stanovnika je zadobilo povrede različite težine. Tačan broj poginulih i povređenih se i dalje utvrđuje.

MEDVEDEV SE OBRUŠIO NA EVROPU! Briselske tetke i čike će morati da promene retoriku! Ne mogu više da krive Rusiju za hiperinflaciju!

Pored toga, oštećen je najmanje 331 stambeni objekat, od kojih su neki potpuno uništeni.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Istražitelji utvrđuju sve umešane u ovaj zločin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter