Izvor: BSC Happy
17.06.2023 u 08:25
0

KRV DO LAKATA: Ukrajinski jurišnici LOME KOPLJA o RUSKI BEDEM, KIJEV se priprema za GERILU

Pre malo više od dve nedelje započela je famozna ukrajinska kontraofanziva. Njen početak je došao na tankim nogama, skoro nečujno, da bi danas neuspesi kontraofanzive odjekivali svetom.

Čak i zapadni mediji, koji se polako pridružuju saopštavanju istine o surovoj sudbini ukrajinske armije, navode da su gubici pred ruskim linijama odbrane enormni.

Vašington je najavio novi paket pomoći, mada bi se moglo reći da američki poreski obveznici već odavno ne smatraju da bi trebalo nastavljati u pomoći posrnuloj zemlji.

RUSKI „ALIGATOR“ „POJEO“ 2 UKRAJINSKA TENKA: Za 24 sekunde ostale samo olupine, SNIMAK sve govori (VIDEO)

Saznajemo da se duboko iza prvih linija ukrajinske vojske koja bezglavo juriša na ruske rovove, nalaze jedinice koje se aktivno spremaju, ne za nastavak ofanzive, već za ruski kontraudar. Dobro opremljeni, sa zapadnjačkom mehanizacijom, opremom i oružjem, oni u gerilskim uslovima pokušavaju očigledno da se priviknu na novu fazu rata koja je blizu – „udri i beži“ – što i jeste svojstveno slabijim snagama, ali dosta delotovorno, što nam je istorija i pokazala.

Sve je veće prisustvo zapadnih vojnih stručnjaka, naročito iz Francuske i Španije, dok je ova druga „darovala“ Ukrajini u nekoliko navrata tenkove „Leopard 2“.

Predsednik Rusije Vladimir Putin je rekao kako se NATO direktno umešao u sukob. Postoji mogućnost, mnogi ne vide alternativu tome, da rat poprimi globalne razmere upravo zbog direktnog sudara Moskve i NATO pakta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter