Izvor: kurir.rs
30.07.2020 u 18:30
0

LAJČAK POSLE SASTANKA U BRISELU: Važan korak u dijalogu Beograda i Prištine, nastavak krajem avgusta!

Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak ocenio je da je današnji sastanak ekspertskih timova u Briselu bio „još jedan važan korak“ u procesu dijaloga i najavio za kraj avgusta nastavak razgovora.

– Današnji sastanak na ekspertskom nivou u dijalogu Beograda i Prištine bio je još jedan važan korak u procesu ka sveobuhvatnom pravno obavezujućem sporazumu za normalizaciju odnosa izmedju Kosova i Srbije. Naš rad će biti nastavljen krajem avgusta – napisao je na Tviteru Lajčak.

PROČITAJTE JOŠ…

KAMPACO SE PAKUJE ZA NBA Micić novi „kraljević“

Danas je VELIKI PRAZNIK: Evo ŠTA nikako NE SMETE da radite!

MATERIJAL SU NOSILI NA LEĐIMA: Na steni, u pećini nalazi se isposnica Svetog Save

Eskpertske timove Beograda i Prištine predvode direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju u Vladi Srbije Marko Đurić i kosovski koorinator za dijalog Skender Hiseni.

To je bio drugi sastanak na ekspertskom nivou nakon što su se predstavnici Beograda i Prištine sastali 23. jula u Briselu kako bi razgovarali o pitanju nestalih i raseljenih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter