Izvor: Tanjug
25.06.2023 u 12:22
1

LAVROV OŠTRO ODBRUSIO ZELENSKOM I BAJEDNU: „Ne vredi komentarisati njihove izjave“

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov ocenio je da su izjave američkog predsednika Džoa Bajdena i njegovog ukrajinskog kolege Volodimira Zelenskog o nuklearnoj pretnji, koja navodno dolazi iz Rusije, rezultat „turbulentnog toka svesti” koje ne vredi komentarisati.

LAVROV PORUČIO: „Rusija zadržava kontrolu nad nuklearnim oružjem u Belorusiji“

– Teško mi je da komentarišem ono što je predsednik SAD govorio u poslednje vreme, kao i drugim posmatračima koji se pitaju kako da to uopšte tumače. Ne bih davao previse pažnje verbalnim egzibicijama koje nemaju nikakvo uporište u suštini, rekao je najviši ruski diplomata u intervjuu za rusku TV.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “LAVROV OŠTRO ODBRUSIO ZELENSKOM I BAJEDNU: „Ne vredi komentarisati njihove izjave“”

  1. А шта друго г. Лавров и да им каже? Од те двојице наведених – ниједан нема разума (да се благо изразим).

    4
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter