Izvor: Alo.rs
25.06.2023 u 12:45
0

GANG SE SASTAO SA RUDENKOM: U toku su bitni razgovori

Kineski ministar spoljnih poslova Ćin Gang sastao se danas u Pekingu sa zamenikom ruskog ministra inostranih poslova Andrejem Rudenkom.

„Kineski državni savetnik i ministar spoljnih poslova Ćin Gang ,sastao se u Pekingu sa zamenikom ruskog ministra inostranih poslova Andrejem Rudenkom i razmenio mišljenja o odnosima Kine i Rusije, kao i o međunarodnim i regionalnim pitanjima od zajedničkog interesa“, navodi se u saopštenju kineskog Ministarstva spoljnih poslova objavljenom na sajtu Ministarstva.

LAVROV OŠTRO ODBRUSIO ZELENSKOM I BAJEDNU: „Ne vredi komentarisati njihove izjave“

Kinesko Ministarstvo nije iznelo druge detalje o sastanku dvojice diplomata. Kako je naveo Rojters, ne zna se kada je Rudenko stigao u Peking, niti da li je njegova poseta Kini, ključnom savezniku Rusije, odgovor na očiglednu pobunu pripadnika privatne vojne grupe „Vagner“.

Kina tek treba da javno prokomentariše pobunu u Rusiji, dodala je agencija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter