Izvor: Sputnik Srbija
10.06.2022 u 14:39
0

LAVROV POTKAČIO VARŠAVU: Vidimo kako naše poljske kolege počinju aktivno da zauzimaju ukrajinsku teritoriju

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov osvrnuo se na namere Poljske prema ukrajinskoj teritoriji, rekavši da Varšava aktivno zauzima teritoriju Ukrajine.

„Trenutno možemo videti kako u pozadini razgovora o nedopustivosti bilo kakvog dijaloga sa Rusijom, poljske kolege počinju aktivno da zauzimaju ukrajinsku teritoriju“, zaključio je Lavrov.

LAVROV PROZVAO NATO: Svima je već jasno da oni ne mogu da odlučuju o sudbini Evrope! ODKB USVOJILA PRINCIP OBEZBEĐENJA JEDNAKE I NEDELJIVE BEZBEDNOSTI!

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije objavilo je 17. decembra 2021. nacrte ugovora sa Sjedinjenim Američkim Državama o garancijama bezbednosti, kao i sporazuma o merama za obezbeđenje bezbednosti Rusije i država-članica Severnoatlantskog saveza. Dokument, između ostalog, uključuje odredbe o međusobnom nerazmeštanju raketa srednjeg i kratkog dometa u međusobnom dometu, odustajanje od daljeg širenja NATO-a na račun bivših sovjetskih republika i o smanjenju broja vojnih vežbi. Konsultacije o ovim pitanjima održane su 10. januara u Ženevi, 12. januara u Briselu je održan sastanak Saveta Rusija-NATO, a 13. januara u Beču je održan sastanak Stalnog saveta OEBS-a.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter