Izvor: Tanjug
23.06.2022 u 12:36
0

LAVROV PROZVAO KIJEV: Napori Turske u Gutrereša da kriza bude rešena bi odavno dali rezultate da su Ukrajina i njeni Zapadni gospodari deminirali crnomorske luke

Napori Turske i generalnog sekretara UN Antonija Gutereša da reše ukrajinski problem žita davno bi doneli rezultate da nije bilo destruktivne pozicije Kijeva, ocenio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov na konferenciji za novinare posle razgovora sa svojim iranskim kolegom Hoseinom Amirom Abdolahijanom, prenosi TAS S.

LAVROV: Rusija će nastojati da sporazum o iranskom nuklearnom programu bude vraćen u prvobitnu verziju

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Napori koje sada ulažu i Turska i generalni sekretar UN, generalno bi odavno bili uspešni da su Ukrajina i njeni Zapadni gospodari rešili problem čišćenja crnomorskih luka od mina“, istakao je on, prenosi TAS S.

Lavrov je dodao da Rusija i Iran „osuđuju kao neprihvatljivu praksu uvođenje nelegitimnih jednostranih sankcija, koje su u suprotnosti sa Poveljom UN“, izjavio je Lavrov i pozvao „sve nezavisne članove međunarodne zajednice“ da se bore protiv takvih praksi, navodi TAS S.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter