Izvor: B92
25.07.2021 u 18:43
0

LEGENDARNI KARDIOHIRG DR OZ PROTIV FARMACEUTSKE MAFIJE: Tri najveće farmaceutske kuće na svetu protiv njega su pokrenule tužbu

Popularni američki kardiohkirurg i autor, dr Oz, trenutno je glavna vest na društvenim mrežama. Tri najveće farmaceutske kuće na svetu protiv njega su pokrenule tužbu.

VAŽNO:

Samo u „Dobro jutro Srbijo“ DETALJAN PLAN KRIMINALNIH GRUPA! Imamo duboko organizovani kriminal preko klubova i navijača!

STIŽE 20 EVRA POMOĆI DRŽAVE! Pogledajte kakva će biti prijava i koliko ćemo svi u zbiru da dobijemo!

VUČIĆ NAJAVIO! Svim punoletnim građanima još 20 evra u decembru!

GRMEO JE DVORANOM „MARŠ NA DRINU“!Odbojkašice dominirale nad Dominikanskom Republikom (VIDEO)

Farmaceutski giganti terete ga da promoviše neoprobani lek pod nazivom DiaTea – čaj koji je slučajno našao put do dr. Ozove laboratorije. Nakon što se uverio u njegova svojstva, Oz ga je preporučio svim svojim pratiocima, što je razljutilo velike igrače.

Na drugoj strani, ocena javnosti je da je farmaceutski lobi u panici, jer im DiaTea značajno “krade” profit.

Dr Oz je jedan od vodećih stručnjaka moderne medicine. Njegovi pratioci veruju i znaju da on nikada ne bi preporučio nešto što bi pogoršalo zdravlje pacijenta/ica.

Njegovi podaci, na osnovu dosadašnjih istraživanja, pokazali su da je DiaTea, doprinio lečenju dijabetesa kod više od 273.000 ljudi godišnje, širom sveta.

Ko je dr Oz?

Oz je kardiohkirurg i profesor na Univerzitetu u Kolumbiji. Formulu DiaTea proučio je nakon što ga je kontaktirao herbolog Isak Popović, poreklom s Balkana. Popović tvrdi da je kombinacija bilja koje se može naći unutar granica Srbije, kao i u ostatku regiona, najbolji lek za šećer u krvi.

Oz je pažljivo prišao ispitivanju DiaTeaa. Vremenom su mu se javljali i drugi naučnici, iz Australije, Japana i Južne Afrike, koji koriste iste ili srodne biljke kako bi pomogli svojim pacijentima/cama. Kada je završio s testovima, sve mu je bilo jasno. Lek koji ubija dijabetes zauvek – postoji!

Dr Oz je promovirao “DiaTea” na svom sajtu i putem renomiranih medija, kao što su Fox News. Snimio je i specijalnu epizodu svog šoua, u kojoj govori o blagodatima ovog preparata. Ubrzo se pročulo da pravi lek za dijabetes postoji i priča je dobila novi tok.

Tri najveće farmaceutske kompanije koje proizvode lekove za dijabetes: Merck, GSK i Sanofi odmah su se udružile i podnijele tužbu, zbog čega je Oz sprečen da emitira unapred snimljenu epizodu svog šoua, a promociju DiaTea morao je stopirati i na svom sajtu.Merck, GSK i Sanofi tvrde da Dr Oz promoviše neodobrene medicinske metode i prakse. Njihov advokat je otišao korak dalje i dodao da je „… ipak bolje koristiti njihove lekove“.

Slučajno ili ne – tri kompanije zabilježile su pad akcija od ukupno 18%, neposredno pre podnošenja tužbe.

Poštovaoci lika i djela dr Oza iskoristili su društvene mreže kako bi ukazali da je gubitak profita velikih kompanija pravi razlog zbog kojeg se Oz suočava s tužbom i trpi pritisak.

Za Popovićev lek za dijabetes, Oz je saznao prije devet godina, ali se nije mogao u potpunosti posvetiti njihovoj analizi. Sanofi, jedna od potpisnica tužbe, otkupila je organizaciju koja ga je financirala i ukinula njegovo istraživanje.Promatrajući hiljade pacijenata, Oz je otkrio da dijabetes ne izaziva stvaranje sloja masti koji blokira insulin i taloži se oko pankreasa, kao što je mislila medicinska zajednica.

Taj sloj masti koji blokira insulin je ustvari – pravi uzrok dijabetesa!

U pitanju je revolucionarno otkriće, koje bi moglo doprineti da ova opaka bolest nestane s lica zemlje. Dr Oz ima čvrste dokaze, kojima potvrđuje svoje nalaze. Neki od njih su dostupni na sajtu DiaTea, preparata u koji veruje i koji srdačno preporučuje.

Oz je pratio kako DiaTea dovodi do potpunog ozdravljenja kod dijabetičara. Neki su pobedili bolest za svega 30 dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

„Konačno smo otkrili jednostavan recept za lečenje dijabetesa i neće nas ušutkati“ – poručuje on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter