Izvor: Tanjug
19.04.2022 u 16:13
0

LICEMERNO! Pumpaju Ukrajinu oružjem, a zalažu se za smanjenje naoružanja! Postali legitimna meta!

Pumpanje Ukrajine oružjem u suprotnosti je sa obavezama Evropske unije, a naoružanje koje zapadne zemlje isporučuju Kijevu su legitimne mete ruske vojske, rekao je direktor odeljenja za međunarodne organizacije Ministarstva spoljnih poslova Rusije Petar Iljič.

„Pumpanje (Ukrajine) oružjem u suprotnosti je sa obavezama koje je na sebe preuzela Evropska unija – da ne treba isporučivati oružje u tačke sukoba ili tamo gde može biti upotrebljeno protiv civilnog stanovništva. Ali vidite da sada zatvaraju oči pred međunarodnim pravom i govore o nekakvim ‘pravilima’“, rekao je Iljičev.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je istakao da je naoružanje „koje se nađe u Ukrajini – legitimna meta“.

„Sa moje tačke gledišta – sve je legitimno“, naglasio je Iljič.

LOŠE VESTI IZ UKRAJINE! Nema dovoljno skladišta za smanjenu proizvodnju žita! Evo kako će to uticati na Evropu!

Ranije je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov takođe poručio da će strano oružje koje se isporučuje Ukrajini biti legitimna meta ruske vojske. Kako je precizirao, Brisel i Vašington su upozoreni na to još na početku specijalne vojne operacije.

Podsetimo, Rusija je 24. februara pokrenula specijalnu vojnu operaciju s ciljem demilitarizacije i denacifikacije Ukrajine nakon čega su usledile najoštrije do sada sankcije Zapada.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter