Izvor: Sputnik Srbija
15.06.2022 u 09:18
0

LUKAŠENKO UPOZORIO: Naša odbrambena industrija može otrezniti one koji imaju agresivne planove protiv Rusije i Belorusije

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da prototipovi domaće odbrambene industrije mogu da iznenade i otrezne one koji imaju agresivne planove protiv Savezne države Rusije i Belorusije, prenosi Belta.

„Naši prototipovi u stanju su da iznenade i, što je najvažnije, da otrezne ljude koji iznose agresivne planove protiv Belorusije i Rusije i Savezne države uopšte. Međutim, čak i u sektoru odbrane mi smo još uvek zavisni od uvoznih komponenti“, rekao je Lukašenko na sastanku posvećenom razvoju mikroelektronike.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STRANI PLAĆENICI KRIJU SE U FABRICI „AZOT“: Evo koliko vojnika je ukupno zarobljeno

Kako je istakao, Belorusija je jedan od svetskih lidera kada je reč o sredstvima za elektronsko ratovanje, a mnogo je urađeno i u oblasti proizvodnje pametne bespilotne tehnike.

„Beloruski radari različite namene u stanju su da daju preciznu oznaku cilja čak i kada se radi o najpopularnijim sredstvima za napad, u bilo kojim vremenskim uslovima i na bilo kojoj visini“, rekao je beloruski lider.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter