Izvor: Alo.rs
17.11.2023 u 15:31
0

LUKAŠENKO UPOZORIO: „Učiniću sve da ne bude rata“

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da mora da uloži priličan napor da borbena dejstva iz Ukrajine ne pređu na belorusku teritoriju.

„Ja sam miroljubiv čovek i učiniću sve da ne bude rata. To je za vas vrlo aktuelno. Znate, u susednom dvorištu je rat. I potrebno mi je mnogo napora da on ne pređe ovde, preko granice“, rekao je Lukašenko tokom susret s radnicima kompanije „Kristal“ u Gomelu, na jugu Belorusije.

On je dodao da nema drugih briga osim da radnicima bude dobro.

„Ako svako od vas bude makar malo, za milimetar, doprinosio tome, živećemo normalno. Za dva milimetra – bićemo bogati. Sve zavisi samo od naših ljudi. Imamo sve“, naglasio je Lukašenko.

KIJEV PITA GDE SU PARE, AMERIKA OBEĆAVA „DOGODINE, BURAZ“: Medvedev nikad brutalnije zakopao Ukrajince

Beloruskom predsedniku su, inače, tokom radne posete Gomelju, odnosno obilaska artiljerijske baze u tom mestu, poklonili bacač granata, preneo je Telegram-kanal.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter