Izvor: ALO
22.08.2021 u 22:02
0

MAĐARSKI PREMIJER VIKTOR ORBAN: Migracije nisu ljudsko pravo!

Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da su saradnja sa Turskom i zemljama sa balkanske rute potrebni da bi se Mađarska zaštitila od migrantske krize.

Viktor Orban je, povodom situacije u Avganistanu, rekao za Radio Košut da je saradnja sa turskom vladom ključno pitanje u rešavanju problema migracija.

VAŽNO:

VUČIĆ SE OBRATIO GRAĐANIMA: „Čuvaćemo našu zemlju, slobodu i samostalnost“

SRPKINJA IZ KABULA PORUČILA: Mi polećemo!

CETINJE: Zavšen protest protiv ustoličenja mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru!

NAGLI PREOKRET: Menja se temperatura!

– U našem je interesu da potencijalne migrante koji žele da napuste Avganistan zadržimo u tom regionu. Da odnesemo pomoć tamo, a ne da ovamo donosimo proble- smatra Orban.

Pored Turske, kako je dodao, bliski odnosi se moraju obnoviti s državama koje su na balkanskoj ruti, kako bi zaštitili Mađarsku od migrantske krize.

– Migracije nisu ljudsko pravo-zaključio je predsednik vlade Mađarske.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter