Izvor: novosti
30.11.2022 u 21:50
0

MAKRON STIGAO U AMERIKU: Francuski predsednik upozorava na novo poprište sukoba!

Potpredsednica SAD Kamala Haris primila je danas francuskog predsednika Emanuela Makrona na početku državne posete, koja bi trebalo da smiri napetosti zbog američkog protekcionizma, rekavši da je „Francuska važan saveznik SAD“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona je srdačno i sa osmehom primila francuskog predsednika u sedištu NASA-e gde je pohvalila saradnju „zasnovanu na demokratskim principima i zajedničkim vrednostima”.

Francuski predsednik je na engleskom rekao da ove zajedničke demokratske vrednosti treba primeniti i u svemiru, koji je nazvao „novim poprištem međunarodnog sukoba“.

Džo i Džil Bajden će takođe biti domaćini privatne večere za Emanuela i Brižit Makron.

Dvojica predsednika trebalo bi da pokažu jedinstven stav o Ukrajini, koju će, najavljuju, pomagati koliko god bude potrebno, ističući da će pregovori sa Moskvom biti mogući samo kada ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski to oceni za shodno.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter