Izvor: Tanjug
11.09.2022 u 18:33
0

Makron zatražio od Putina da povuče naoružanje u Zaporoške nuklearne elektrane!

Bezbednost nuklearne elektrane Zaporožje je ugrožena zbog toga što su je zauzele ruske trupe, rekao je danas predsednik Francuske Emanuel Makron predsedniku Rusije Vladimiru Putinu u telefonskom razgovoru, saopštilo je francusko predsedništvo.

Jelisejska palata je u saopštenju navela da je Makron zatražio od Putina da povuče teško i lako naoružanje iz nuklearne elektrane i kazao mu da bi Moskva trebalo da se pridržava preporuka Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) kako bi osigurala bezbednost na toj lokaciji, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

EKSPLOZIJE U NOVOJ KAHOVKI: Ukrajinska vojska svakodnevno granatira grad i hidroelektranu!

Makron će, kako se dodaje u saopštenju, ostati u kontaktu sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim, kao i sa generalnim direktorom IAEA, a narednih dana će ponovo razgovarati sa Putinom kako bi se postigao sporazum koji garantuje bezbednost u nuklearnoj elektrani.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter