Izvor: Sputnjik/BSC Happy
13.08.2023 u 13:45
5

UKRAJINCI, OTVORITE RUSIMA KAPIJE I KRENITE U BUDUĆNOST: MARIJUPOLJ OBNOVLJEN do NEPREPOZNATILJIVOSTI nakon više od GODINU DANA u SASTAVU RUSIJE – VELEGRAD (VIDEO)

Marijupolj, godinu dana nakon oslobođenja, postao je sasvim drugi grad i to zahvaljujući ambicioznim projektima građevinara, izjavio je vršilac dužnosti šefa Donjecke Narodne Republike Denis Pušilin.

 – Marijupolj se ne može prepoznati. To je danas sasvim drugi grad nego što je bio nakon oslobođenja. Uspeli smo da obnovimo i one zgrade koje su bile teško oštećene – kazao je on.
@mariupol_inside #мариуполь #mariupol #мариуполь2023 #мариупольсегодня #мариупольстройка #новыймариуполь ♬ Babel – Gustavo Bravetti

Pušilin je dodao i da su građani Donbasa željni mira i vremena kada će konačno biti u stanju da rade u sopstvenom interesu.
Podsetimo, ruska vojska je ušla u Marijupolj 21. aprila 2022. godine nakon više od mesec dana opsade. Trenutno tamo radi 20.000 građevinara iz Rusije.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “UKRAJINCI, OTVORITE RUSIMA KAPIJE I KRENITE U BUDUĆNOST: MARIJUPOLJ OBNOVLJEN do NEPREPOZNATILJIVOSTI nakon više od GODINU DANA u SASTAVU RUSIJE – VELEGRAD (VIDEO)”

  1. Samo da se pravi ukrajinci ociste od volinovih nacista bice to pravi gradovi pod Rusijom obnovljeni da se divi celi svet i evropa. Zivela Rusija i Putin! Zivelo pravoslavlje!

    6
    2
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter