Izvor: Kurir.rs
02.10.2023 u 17:50
0

MARK ZAKERBERG U MODRICAMA: Ceo svet se pita šta mu se desilo s licem – milijarder dao SJAJAN ODGOVOR

Milijarder i suosnivač Mete Mark Zakerberg zabrinuo je svoje fanove novom objavom na Instagramu, na kojoj ima dve modrice na licu.

Suosnivač Mete i jedan od najbogatijih ljudi na svetu otkrio je i da je povreda nastala sasvim slučajno, dok je trenirao džiu džicu.

– Sparing je malo izmakao kontroli. Možda treba da prepravim svoj avatar – napisao je pored uplakanog emodžija koji se smeje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Inače, Zakerberg godinama trenira džiu džicu. Početkom maja se takmičio na turniru na kojem je prošao prilično dobro, osvojivši dve zlatne i jednu srebrnu medalju, iako je prema pisanju američkih medija u jednom trenutku izgubio svest.

Podsećamo, Zakeberg je nedavno pokrenuo novu aplikaciju Threads u avgustu, koja dosta podseća na nekadašnji Tviter, koji sada nosi ime X, u vlasništvu Ilona Maska

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter