Izvor: Alo.rs
17.07.2023 u 12:57
0

MEDVEDEV TRAŽI OSVETU ZA KRIMSKI MOST: „Teroristi razumeju samo jezik sile, treba im dići kuće u vazduh“

Zamenik predsednika Saveta za bezbednost Ruske Federacije Dmitrij Medvedev izjavio je da iskustvo, kako domaće, tako i svetsko, pokazuje da je "nemoguće boriti se protiv terorista međunarodnim sankcijama, zastrašivanjem i da oni razumeju samo jezik sile".

„Zato je potrebno dići u vazduh kuće terorista i kuće njihovih rođaka, tražiti i eliminisati njihove saučesnike, napuštajući besmislenu ideju suđenja protiv njih. Ali najvažnije je uništiti najviše rukovodstvo terorističkih formacija, u kakvim god pukotinama se kriju ti insekti. Teško je, ali je izvodljivo“, naveo je Medvedev na Telegramu.

Lider samoproglašene Donjecke Narodne Republike (DNR) Denis Pušilin izjavio je da ukrajinske vlasti „sada teroristički napad na Krimski most predstavljaju kao nacionalno dostignuće“.

MEDVEDEV U SVOM STILU: „BORIS DŽONSON je budala u penziji, bio bi BEZUSLOVNO PRIMLJEN NA PSIHIJATRIJU“

„Pokušavaju da prikriju sopstvene neuspehe udarima na civilno stanovništvo i civilnu infrastrukturu“, naveo je na Telegramu vršilac dužnosti šefa DNR.

Dve osobe su poginule, a jedno dete je povređeno u jutrošnjem napadu na Krimski most, za koji je Rusija optužila Ukrajinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter