Izvor: BSC happy portal
17.07.2023 u 12:48
2

PESKOV NAKON „TERORISTIČKOG NAPADA“: “Danas je kijevski režim ubio mladu porodicu – roditelje jedne devojčice“

Nije bilo razgovora o dodatnim bezbednosnim merama na Krimu nakon “terorističkog napada“ na Krimski most, iako se mere “stalno doteruju“, izjavio je danas portparol Kremlja – Dmitrij Peskov.

„TURSKU NE ŽELE U EVROPI“: PESKOV razbio ILUZIJE ANKARE, poziva na APSOLUTNO SAVEZNIŠTVO

On je naveo da je Krim “dodatno opterećen turistima“, da postoje redovi do inspekcijskih punktova, da je, u tom kontekstu, najvažnije osigurati bezbednost, i da se o tome najčešće govorilo na sastancima sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

“Znamo uzrok vanrednog stanja na Krimskom mostu, znamo ko stoji iza ovog terorističkog napada. To će od svih nas zahtevati pribranost, kao i dodatne mere, dodatni rad“, rekao je Peskov i dodao da sve relevantne ruske agencije rade na sprečavanju terorističkih napada, kao ida su vlasti svesne “podmukle prirode kijevskog režima“. ‘

‘Danas je kijevski režim ubio mladu porodicu: roditelje jedne devojčice. Ona je ranjena na Krimskom mostu. I o tome je potrebno pričati da bi svi čuli. Sve je to počinio kijevski režim. U međuvremenu, svi ćemo raditi, biti budni i na oprezu kako bismo sprečili ponavljanje ovakvih tragedija’‘, rekao je portparol ruskog predsednika.

Rano jutros, u napadu za koji ruska strana optužuje ukrajinsku, pogođen je Krimski most, što se može videti na snimcima lokalnih krimskih televizija, ali i na društvenim mrežama.

Neimenovana devojčica je ranjena, dok su njeni roditelji ubijeni. Jedan deo mosta, tačnije, ploča jedne strane puta na mostu je pogođena i nagnuta je na dole, ali nije srušena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “PESKOV NAKON „TERORISTIČKOG NAPADA“: “Danas je kijevski režim ubio mladu porodicu – roditelje jedne devojčice“”

  1. Па ово за запад није тероризам, а када погоде хотел у којем је било 50 официра и 2 генерала јављају и броје само цивилне жртве а не помињу официре и генерале меджу којима и нато официри. Сечате се када су НАТО авиони уместо касарну погодили си цивилно насеље касетним бомбама у Ниш.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter