Izvor: Kurir.rs
26.01.2023 u 08:37
0

META VRAĆA TRAMPU NALOGE NA FEJSBUKU I INSTAGRAMU: Dozvola posle dve godine od suspenzije zbog napada na Kapitol!

Dodaje da bi javnost trebalo da ima mogućnost da čuje šta njihovi političari govore, bez obzira da li je to dobro, loše ili ružno, kako bi mogli da donosu kvalitetne odluke na izborima.

Kompanija Meta će dozvoliti bivšem predsedniku SAD Donaldu Trampu da se vrati na Fejsbuk i Instagram u narednim nedeljama, dve godine pošto je njegov nalog suspenovan sa tih društvenih mreža posle napada na američki Kapitol 2021 godine, saopštili su zvaničnici kompanije.

DONALD TRAMP OSTAO BEZ POUZDANOG ČOVEKA: Zet Džered Kušner ne želi da bude deo tastove kampanje

– Kao opšte pravilo, ne želimo da smetamo otvorenoj, javnoj i demokratskoj debati o Metinim platformama – posebno u kontekstu izbora u demokratskim društvima kao što su Sjedinjene Države, naveo je Metin predsednik za međunarodne poslove Nik Kleg u svom blogu – prenosi Si-En-Bi-Si njuz.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter