Izvor: Tanjug
22.08.2022 u 17:50
0

Mihail Podoljak poručio je da „ruska propaganda živi u izmišljenom svetu“ nakon što je FSB optužio ukrajinske specijalne službe da stoje iza ubistva Darje Dugine!

Savetnik ukrajinskog predsednika Mihail Podoljak, povodom toga što je ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) optužila ukrajinske specijalne službe za ubistvo ruske novinarke i politikologa Darije Dugine, izjavio je da „ruska propaganda živi u izmišljenom svetu“.

„Ruska propaganda živi u izmišljenom svetu. Ukrajinka i njeno 12-godišnje dete odgovorni su za dizanje u vazduh automobila propagandiste Dugine. Iznenađujuće, na licu mesta nisu pronašli estonsku vizu“, objavio je Podoljak na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je naveo, „zmije otrovnice u ruskim specijalnim službama započele su borbu unutar vrste“.


Ruska Federalna služba bezbednosti saopštila je ranije da je rasvetlila ubistvo Dugine, uz tvrdnju da ga je počinila državljanka Ukrajine Natalija Vovk, koja je u Rusiju doputovala 23. jula 2022. godine zajedno sa ćerkom.

NOVA OTKRIĆA O UBISTVU DARJE DUGINE: FSB objavila ime Ukrajinke osumnjičene za zločin

Prema navodima FSB, nakon ubistva, njih dve su otišle u Estoniju, preko Pskovske oblasti, preneo je Interfaks.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter