Izvor: BSC Happy
22.02.2023 u 09:18
2

„MOLITE SE DA PUTIN…“ Britanci žestoko iskritikovali Bajdena, tvrde da su SAD najveća pretnja svetu

Ranije je Džozef Bajden rekao da ni SAD ni Evropa ne nastoje da potisnu ili unište Rusiju.

Čitaoci Dejli Mejla kritikovali su tvrdnju američkog predsednika Džozefa Bajdena da je ruski lider Vladimir Putin diktator koji mora da izgubi.

– Gospodine ludi, dozvolite mi da vam kažem ovo: molite se da Putin nastavi da vodi svoju politiku, jer on je taj koji sprečava svet da započne nuklearni rat – napisao je jedan od čitalaca.

– Bajden ne želi mirovne pregovore o Ukrajini, on samo zna kako da raspiruje sukobe – podržao je drugi.

NOVI PUTINOV ANTIZAPADNI POTEZ: Ukinut važan dokument o suverenitetu ove zemlje

SAD su najveća pretnja svetu“, Šokiran sam što je mogao da se seti Putinovog imena. Verovatno je bilo na kartici sa tragovima“, „On je najgori predsednik u istoriji SAD“, samo su neki od komentara čitalaca Dejli Mejla.

Ranije je američki predsednik Džozef Bajden rekao, u Varšavi, da ni SAD ni Evropa ne nastoje da potisnu ili unište Rusiju, a takođe je pokušao da ospori izjavu predsednika Vladimira Putina o prisilnoj prirodi specijalne operacije u Ukrajini, rekavši da ona „nikada nije bila neophodna. “

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„MOLITE SE DA PUTIN…“ Britanci žestoko iskritikovali Bajdena, tvrde da su SAD najveća pretnja svetu”

  1. Budaletina I to zesca. Zivim na Florida u Miami-u,I ovdje je jako nepopularan. Ovo je hais koliko se lazi plasira javnim I dnevnim medijima. Na srecu vecina ljudi, gradjana zna istinu I zna za lazi koje se namecu non stop I to godinama,mozda I decenijama. Pravda I svjetlost ce pobijediti I zna se ko je na pravoj strani istorije!

    6
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter