Izvor: alo
26.01.2024 u 13:30
0

MOMAK UBIO UČENICU: Škola evakuisana, on pobegao policiji

Momak (18), koji se sumnjiči da je juče ubio učenicu u srednjoj školi u nemačkom Sent Leon Rotu, satima je bežao policiji, a na kraju je uhvaćen na drugom kraju zemlje

Momak (18), koji se sumnjiči da je juče ubio učenicu u srednjoj školi u nemačkom Sent Leon Rotu, satima je bežao policiji, a na kraju je uhvaćen na drugom kraju zemlje

FRANCUSKA PROVOCIRA BES RUSA: Incident sa II-76 rezultat smišljenog zločina Kijeva

Policija je skoro tri sata tragala za osumnjičenim kojeg je pronašla u polupanom automobilu u udaljenom Sesenu, na oko 380 kilometara od škole gde je počinio zločin.

Kako navode nemački mediji, do sudara je došlo kada je osumnjičeni 18-godišnjak automobilom marke „Ford Fiesta“ velikom brzinom udario u BMW. Od siline udarca vozilo je uletelo u prilazni deo jednog tržnog centra.

Ford je bio toliko uništen da su policajci morali osumnjičenog da izvlače iz vozila. Navode da je u nesreći zadobio povrede, a prema informacijama Bilda, jurio je oko 160 kilometara na sat kada je udario u drugi automobil.

Za tinejdžerom je tragalo 14 patrolnih automobila i jedan helikopter.

Podsećamo, do sukoba je došlo između učenika i učenice koji su prema pisanju nemačkih medija bili u ljubavnoj vezi. Devojčica je još u novembru 2023. godine podnela krivičnu prijavu protiv njega, zbog fizičkog nasilja. Navodi se da je postojala i zabrana prilaska žrtvi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter