Izvor: Sputnik Srbija
04.07.2022 u 14:08
0

MOSKVA I KARAKAS SAGLASNI: Blokiranje imovine suverenih država ne samo da je pljačka u stilu divljeg Zapada, već je grubo kršenje društveno-ekonomskih prava građana

Moskva i Karakas su jednoglasni da je postupak Sjedinjenih Američkih Država da blokira imovinu raznih zemalja na stranim računima otvorena pljačka, izjavio je ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov.

„Saglasni smo da je potez SAD da blokira imovinu suverenih država na stranim računima – ne samo otvorena pljačka nepoželjnih režima u stilu Divljeg zapada, već grubo kršenje društveno-ekonomskih prava građana“, istakao je Lavrov u toku konferencije za medije nakon sastanka sa venecuelanskim kolegom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, Moskva i Karakas znaju koliko ozbiljno je Vašington hteo, a i dalje pokušava da podrije temelje venecuelanske privrede.

PUTINOVA ZAHVALNICA VOJNICIMA KOJI SU UČESTVOVALI U OSLOBAĐANJU LNR: „Znam i da su delovali aktivno, kompetentno, pokazujući hrabrost i herojstvo u pravom smislu te reči, pokazali su junaštvo u oslobađanju svoje zemlje“

„Ali, već sada je očigledno da se ti planovi neće ostvariti“, ocenio je Lavrov.

Kako je dodao, Rusija će pomagati Venecueli da se odupre takvom pritisku.

Šef venecuelanske diplomatije Karlos Faria, istakao je nakon sastanka sa Lavrovom, da Karakas na visokom nivou podržava Moskvu i specijalnu operaciju u Ukrajini.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter