Izvor: Sputnik Srbija
04.07.2022 u 13:54
0

PUTINOVA ZAHVALNICA VOJNICIMA KOJI SU UČESTVOVALI U OSLOBAĐANJU LNR: „Znam i da su delovali aktivno, kompetentno, pokazujući hrabrost i herojstvo u pravom smislu te reči, pokazali su junaštvo u oslobađanju svoje zemlje“

Vojne jedinice koje su učestvovale u operaciji u Luganskoj Narodnoj Republici treba da povećaju borbenu gotovost i odmore, a ostali treba da se drže plana, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin na sastanku sa ministrom odbrane Sergejom Šojguom.

„Jedinice koje su učestvovale u aktivnim borbenim dejstvima i postigle uspeh i pobede na luganskom pravcu, naravno, treba da se odmore i povećaju svoje borbene sposobnosti, dok druge, grupe ‘Istok’ i ‘Zapad’, treba da ispune svoje zadatke u okviru specijalne vojne operacije prema prethodnom planu“, precizirao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Nadam se da će se u njihovom pravcu sve odvijati isto kao što se do sada dešavalo u Lugansku“, rekao je Putin.

Prema njegovim rečima, komandant Centralnog vojnog okruga Aleksandar Lapin i komandant Vazdušno-kosmičkih snaga Sergej Surovikin podneli su u ponedeljak izveštaje i izneli predloge za nastavak ofanzivne operacije u Ukrajini.

RUSKI SENATOR NIKAD BRUTALNIJI: „Pljačka i otimačina oduvek su svojstvene Britanskoj imperiji. I danas je London veran starim principima”

Ruski predsednik takođe je čestitao vojnicima Rusije i Luganske Narodne Republike oslobođenje LNR, zahvalio im i poželeo im dalji uspeh.

„Znam i da su delovali aktivno, kompetentno, pokazujući hrabrost i herojstvo u pravom smislu te reči, pokazali su junaštvo u oslobađanju svoje zemlje“, istakao je šef države.

Putin je predložio da se odlikuju svi zaslužni učesnici specijalne operacije u Ukrajini.

Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu saopštio je ranije o oslobađanju Luganske Narodne Republike. Kao rezultat uspešnih vojnih dejstava Oružanih snaga Rusije, zajedno sa jedinicama Narodne milicije LNR, uspostavljena puna kontrola nad gradom Lisičanskom i nizom obližnjih naselja, od kojih su najveća Belogorovka, Novodružesk, Malorjazancevo i Bela Gora.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter