Izvor: Kurir.rs
26.10.2023 u 17:57
0

OD OVIH REČI SE AMERIKANCIMA UVUKAO STRAH U KOSTI: Moskva otkrila svoje nadmoćne planove

Peskov je odgovorio na optužbe da Pjongjang isporučuje oružje Rusiji.

„PAŠINJAN JE IZDAJNIK, VIDEĆE KAD PUTIN DOĐE U JERMENIJU, TO JE NAŠ BRATSKI NAROD“: PESKOV PRUŽIO PODRŠKU JERMENIMA i DAO SLEDEĆE OBEĆANJE!!!

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da Rusija planira da nastavi da razvija bliske odnose sa Severnom Korejom u svim oblastima.

Odgovarajući na optužbe Južne Koreje, Japana i SAD da Pjongjang isporučuje oružje Rusiji, Peskov je rekao da je reč o neosnovanim izjavama.

– Ne vidimo smisao u komentarisanju toga. Severna Koreja je naš sused i nastavićemo da razvijamo odnose u svim oblastima – poručio je Peskov.

Predsednik Rusije Vladimir Putin i severnokorejski lider Kim Džong Un održali su samit u septembru tokom kojeg su razgovarali o vojnim pitanjima, uključujući rat u Ukrajini, i eventualnoj pomoći Moskve Severnoj Koreji u razvoju tajnog satelitskog programa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter