Izvor: BSC HAPPY /B92
17.11.2023 u 20:18
0

„MRTVI SU, SVI DO JEDNOG“: Direktor bolnice Al Šifa potvrdio da su preminuli svi pacijenti sa intenzivne nege

Svi pacijenti na odeljenju intenzivne nege bolnice Al Šifa u Gazi umrli su od posledica blokade koju su uvele izraelske snage, rekao je direktor bolnice.

Svi pacijenti koji su bili na odeljenju intenzivne nege su umrli. Svi do jednog. To se desilo zbog izraelske blokade, koja traje već sedam dana. Od uvođenja blokade u bolnici, umrlo je više od pedeset četvoro pacijenata. Bojim se za one koji su trenutno u kritičnom stanju – rekao je Silmija.

– Bolnica se u isto vreme pretvorila u groblje, zatvor i izraelsku kasarnu. Izraelska vojska puca na sve što se kreće na imanju bolnice – dodao je Silmija.

NEMA VIŠE NI ANESTEZIJE: Hirurzi napustili poslednju gradski bolnicu u Gazi, ostalo 500 ranjenika!

TV Al Hadat je ranije javila da izraelska vojska ne dozvoljava nikome da napusti bolnički kompleks, iako tvrdi da unutra nema militanata.

U izveštaju se navodi da Izraelci hapse svakoga ko pokuša da napusti bolnicu, a Crvenom krstu i drugim međunarodnim organizacijama nije dozvoljeno da uđu u zdravstvenu ustanovu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter