Izvor: Kurir.rs
16.11.2023 u 12:00
0

MUŠKARCI KOJI SU UBIJENI U RATU SA HAMASOM IMAĆE DECU: Odobreno da se iz LEŠEVA izvuče SPERMA

Komitet za zdravstvo Kneseta, izraelskog parlamenta, objavio je juče da je iz tela 39 muškaraca koji su ubijeni od početka rata sa Hamasom uzeta sperma kako bi njihove porodice mogle da je u budućnosti koriste za oplodnju.

Mediji prenose da je ovo urađeno zahvaljući tome što su olabavljeni uslovi koje Ministarstvo zdravlja Izraela propisuje za veštačku oplodnju.

Po novoj odluci tog ministarstva, bračni partneri i porodice preminulih muškaraca mogu da zatraže izvlačenje sperme iz leševa.

Navodi se da je ta procedura najefikasnija u roku od 24 sata od trenutka smrti, ali je moguća i do nekoliko dana kasnije.

JEZIVE SCENE UBIJANJA: Hamasovac snimao kako ubija Izraelce I PRAVIO SELFI

List je naveo da u Izraelu, kada nije ratno stanje, bračni partneri mogu da zatraže ovu proceduru, ali tako što podnesu zahtev sudu da je odobri.

Ovaj uslov je prošle nedelje uklonjen iz postupka.

Navodi se da su 32 muškarca iz čijih leševa je uzeta spetma bili vojnici, a sedmorica civili.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter