Izvor: Tanjug
21.12.2022 u 07:29
0

NAKON BAHMUTA, UKRAJINSKI PREDSEDNIK ODLAZI KOD BAJDENA: Zelenski večeras u poseti Vašingtonu?

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski planira da danas poseti Vašington i susretne se sa američkim kolegom Džozefom Bajdenom.

ZELENSKI POSETIO BAHMUT? Ukrajinci tvrde da je danas posetio grad za koji se vode ozbiljne borbe!

To bi bila njegova prva inostrana poseta jednoj zemlji otkako je Rusija napala Ukrajinu u februaru. Britanski javni servis navodi da bi Zelenski mogao da se obrati kongresmenima, rekli su neimenovani zvaničnici američkim medijima. Zasad, nije bilo zvanične potvrde posete, niti se govorilo o planovima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U pismu od utorka uveče, predsedavajuća Predstavničkog doma Kongresa SAD Nensi Pelosi apelovala je na kongresmene da budu prisutni u Kongresu večeras.

„Molim vas, budite prisutni zbog vrlo posebnog fokusa na našu demokratiju“, navela je Pelosi, bez navođenja više detalja. Zelenski je bio domaćin brojnim svetskim liderima u Kijevu, razgovarao je telefonom sa kolegama iz inostranstva i učestvovao na video konferencijama iz Kijeva. Ukoliko večeras zaista poseti SAD, to će biti njegov prvi odlazak iz Ukrajine od početka rata.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter