Izvor: Tanjug
18.10.2022 u 19:10
0

NATO će isporučiti Ukrajini PVO sisteme kako bi pomogao toj zemlji da se odbrani od napada dronova!

NATO će narednih dana Ukrajini isporučiti sisteme protivvazdušne odbrane (PVO) kako bi pomogao toj zemlji da se odbrani od dronova, uključujući i one iz Irana, koje Rusija upotrebljava za gađanje vitalne infrastrukture, rekao je danas generalni sekretar alijanse Jens Stoltenberg.

Obraćajući se na bezbednosnoj konferenciji u Berlinu, on je rekao da je odgovor na poslednje ruske udare da se pojača pomoć Ukrajini i da joj se isporuči još više sistema protivvazdušne odbrane, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukrajina je saopštila da je u masovnim napadima dronova uništena gotovo trećina njenih elektrana tokom protekle nedelje, nakon što je Rusija pojačala svoje napade na infrastrukturu daleko od linije fronta pošto je pretrpela niz vojnih neuspeha od ukrajinskih trupa, navodi britanska agencija. Iranski zvaničnici rekli su Rojtersu da je Teheran obećao da će Rusiji, čije vojne napore u Ukrajini ometaju sankcije Zapada, isporučiti rakete, kao i više dronova.

Više od 1.100 ukrajinskih gradova i sela ostalo je bez struje nakon 10 dana ruskih napada na ukrajinske energetske objekte!

„Nijedna nacija ne bi trebalo da podržava ilegalni rat Rusije protiv Ukrajine“, naveo je Stoltenberg.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter